Bezorgen

BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIË
TastefulTas.nl bezorgt bestellingen binnen Nederland en België altijd via de pakketservice van PostNL. We streven ernaar om orders direct de eerstvolgende werkdag te verwerken. De levertijd bedraagt bij directe betaling doorgaans 1-2 werkdagen. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt. De verzending van pakketten binnen Nederland zijn gratis!

BEKIJK ORDER- EN VERZENDSTATUS ONLINE
U kunt de status van uw pakketpost bestelling(en) altijd vinden onder ‘status’ in uw account. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvangt u van ons tijdig bericht. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace nummer van PostNL. Hiermee kunt u de verzendstatus van uw pakket volgen op PostNL.

Uw bestelling heeft als status ‘verzonden’, maar u heeft na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling bij PostNL.

INTERNATIONALE ORDERS
TastefulTas.nl bezorgt ook internationaal binnen de EU. Verzendkosten voor België en Duitsland bedragen € 10,00 en wordt doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen thuis bezorgd.

Wil je niets missen?