Over TastefulTas.nl

Zo begon het….

Ach, je herkent het vast wel….. je bent lekker aan het shoppen en je scoort een paar leuke setjes, een broek, rok of een leuk shirt. Helemaal happy. Je bent enthousiast over je nieuwe aankopen en vertrekt weer naar huis. Jeetje, helemaal vergeten…. ik wilde ook nog kijken naar een leuke bijpassende tas. Maar de tijd ontbreekt me op dit moment. Herkenbaar? Hoe lekker zou het dan zijn om op je gemak te kunnen zoeken naar een leuke tas en andere accessoires. Een druk op de knop en binnen no-time kan je outfit compleet zijn. Dit is de reden waarom ik Tastefultas.nl ben begonnen. En ach wees nou eerlijk, van tassen hebben wij vrouwen er nooit genoeg!

De collectie.

We streven ernaar om de web shop van TastefulTas.nl te voorzien van de laatste trends. Door de betaalbare prijzen en het beperkte aantal tassen wisselt de collectie regelmatig.

Service waar je blij van wordt.

U als klant staat centraal. De ouderwetse klantvriendelijkheid en service staan bij TastefulTas.nl hoog in het vaandel. Korte lijntjes en persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Een klant niet zomaar blij maken, maar heel erg blij maken. En omdat we weten hoe goed het voelt om af en toe eens lekker verwend te worden, pakken we elke bestelling in geparfumeerd vloeipapier en versturen we deze binnen 2 werkdag. Gewoon, omdat je het verdient.

Tot gauw!

 

Wil je niets missen?