Ruilen & retourneren

ZICHTTERMIJN
Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het artikel / de artikelen 14 dagen op zicht. Wanneer u niet tevreden bent over een artikel, kunt u het binnen deze zichttermijn ruilen of retour sturen. 

ARTIKELEN RUILEN
Indien u één of meerdere artikelen wilt ruilen voor een ander artikel, dan kunt u een omruiling aanvragen via mail: info@tastefultas.nl.  Pas wanneer de klantenservice het goedkeurt dan is de ruiling definitief. Na ontvangst van uw retour in goede orde, sturen wij u de gewenste artikel kosteloos toe. U kunt ook een afspraak maken om het artikel zelf te komen omruilen.

ARTIKELEN RETOURNEREN
Om een artikel te retourneren, moet u een mail sturen naar  info@tastefultas.nl. Wanneer de klantenservice het goedkeurt heeft u veertien (14) werkdagen de tijd om het artikel aan ons terug te sturen. 

SALE-ARTIKELEN
Voor sale-artikelen die u retour stuurt, ontvangt u een shoptegoed ter waarde van het aankoopbedrag. Dit shoptegoed is twaalf maanden geldig. Wanneer u uw shoptegoed inwisselt dient het totaalbedrag van uw nieuwe bestelling minstens gelijk te zijn aan het bedrag van uw shoptegoed.

RETOUR STUREN
Indien u een artikel wilt retourneren, dient u de volgende punten aan te houden. Meld de klantenservice dat u een artikel wilt ruilen of retourneren.

  1. U ontvangt per e-mail instructies voor de retourzending.
  2. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.
  3. Afhankelijk van uw wens ruilen wij het artikel / ontvangt u een shoptegoed ter waarde van het aankoopbedrag (in het geval van geretourneerde sale-items). 

 

BELANGRIJK!
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

  1. De zending dient voldoende gefrankeerd en van een geldig bestelnummer voorzien te zijn. Wij raden u aan om uw retour altijd als postpakket te versturen.
  2. Het artikel dient / de artikelen dienen in originele verpakking retour worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn. 
  3. Het artikel dient / de artikelen dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.

Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen. 

Een onaangemelde retourzending of een retourzending of waar geen (toereikende) portokosten voor is voldaan, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Wil je niets missen?